Camperreis door Schotland

Al lang bestond bij ons de wens om nog eens naar Schotland te gaan met de camper. Dit jaar moest het er maar eens van komen. Voor het mooie weer hoef je er niet heen en voor een nat pak moet je niet bang zijn. Na het zien van de Netflix-serie “Outlander”, waren we om. In januari is de overtocht van IJmuiden naar New Castle geboekt. De afvaart was op 17 mei. Een half etmaal later gingen we aan land in het Verenigd Koninkrijk. Onze 3,5 weken durende reis door het prachtige land kon beginnen.

Naar de reisblog (incl. sitecodes camperplaatsen)

Een gedachte over “Camperreis door Schotland

  1. Hallo beste mensen,
    Hebben jullie camper reis naar Scotland met veel plezier en belangstelling bekeken, willen half september in jullie voetstappen treden. Voor we de veerboot boeken zouden we eerst willen weten of bij in rijden en afrijden op de veerboot er geen gevaar is om de achter onderkant van de camper te raken tijdens het oprijden en afrijden.
    Ook in zaken de gasflessen, hoe zit dat, we hebben 2 gasflessen voor LPG met buiten de vulaansluiting, ook met crash sensor en duocontrole. Die moeten toch niet worden afgekoppeld ofzo, is gewoon dichtdraaien aan de gasflessen voldoende
    Alvast bedankt Ferdi De Keersmaeker
    We hebben een nieuwe Hymer integraal BMCI 680 MET hydraulische afstempeling

    Like

Plaats een reactie